Cu entuziasm, spre o nouă zi plină de baschet în Jr. NBA. A avut loc cel de-al doilea turneu al Jr NBA League România Sud, desfășurat la Sacramento Golden 1 Center din Moreni.

Rezultatele competiţiei :

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers 11-23
Los Angeles Lakers – Golden State Warriors 26-18
Los Angeles Clippers – Sacramento Kings 50-12
Sacramento Kings – Los Angeles Lakers 13-39
Golden State Warriors – Phoenix Suns. 30-12

Competiția a fost una plină de momente memorabile, iar cei de la Los Angeles Lakers au fost în centrul atenției cu un parcurs impresionant de 3 victorii consecutive. Emoțiile tinerilor baschetbaliști au fost completate de spectatorii nerăbdători să le vadă evoluția.

Echipa Lakers a demonstrat un joc solid și o determinare de neînvins pe tot parcursul turneului. Cu o combinație de abilități individuale remarcabile și o colaborare perfectă în echipă, acești tineri sportivi au reușit să se impună în fața adversarilor cu scoruri impresionante. Fiecare meci a fost o adevărată demonstrație de talent și de pasiune pentru baschet, iar echipa Lakers a reușit să își impresioneze fanii și să își consolideze poziția în competiție.

Unul dintre momentele de referință ale turneului a fost meciul dintre echipele Clippers și Kings, în care echipa Clippers a obținut o victorie zdrobitoare cu scorul de 50-12. Cu o apărare solidă și un atac eficient, echipa Clippers a dominat terenul și a reușit să marcheze punct după punct, demonstrând o superioritate clară în fața adversarilor lor. Cu un joc tactic și o determinare de fier, Clippers au arătat că sunt o forță de temut în competiție și că sunt hotărâți să lupte pentru trofeul de campioni.

Turneul 2 al Jr NBA League România Sud a fost o adevărată sărbătoare a baschetului, unde tinerii sportivi au avut ocazia să își arate abilitățile și să își demonstreze pasiunea pentru acest minunat sport. Sacramento Golden 1 Center din Moreni a fost martorul unor momente de neuitat și a fost locul unde viitorul baschetului românesc a strălucit în toată splendoarea sa.


Jr NBA League România Sud este o competiție care aduce bucurie și entuziasm în inimile tuturor celor implicați și care promovează valorile sportului și ale fair-play-ului.