În ultima etapă a returului Conferinței de Vest, Divizia Pacific, am avut parte de un baschet plin de suspans și emoții. Echipele s-au întrecut într-o luptă acerbă pentru a-și asigura o poziționare cât mai bună în clasamentul final al sezonului regulat, iar rezultatele au fost cu adevărat remarcabile.

Rezultatele competiţiei :

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers 14-29
Los Angeles Lakers – Golden State Warriors 16 – 8
Los Angeles Clippers – Sacramento Kings 63-2
Sacramento Kings – Los Angeles Lakers 4-23
Golden State Warriors – Phoenix Suns. 24-10


Echipa L.A. Clippers a reușit să încheie această primă fază într-un mod impresionant, obținând 8 victorii din 8 meciuri. Performanța lor impecabilă pe teren a demonstrat coeziune și determinarea echipei de a-și depunde candidatura la titlul Jr. NBA România Sud, fiind de departe echipa numărul 1 a Pacificului.

Pe de altă parte, L.A. Lakers a încheiat sezonul regulat cu 6 victorii, demonstrând o formă solidă și o determinare de fier pe teren. Eforturile lor au fost răsplătite cu o poziționare respectabilă în clasamentul final, iar performanța lor constantă a fost apreciată de fani, părinți și chiar și de rivali.

Warriors a reușit să obțină 4 victorii în ultima etapă a sezonului regulat, consolidându-și poziția a treia în Divizia Pacific. Echipa a demonstrat un joc agresiv și o abordare strategică inteligentă, ceea ce i-a adus rezultate pozitive în competiție.

În schimb, Suns și Kings au avut parte de un sezon mai dificil, de acomodare, obținând câte o singură victorie fiecare. Cu toate acestea, eforturile lor nu au trecut neobservate, iar jucătorii au arătat determinare și pasiune pentru baschet în fiecare meci.

Finalul sezonului regulat a fost marcat de o competiție acerbă și de momente memorabile pe teren. Performanțele echipei Clippers au fost impresionante, iar victoriile lor consecutive au demonstrat calitatea și talentul jucătorilor. Lakers, Warriors, Suns și Kings au luptat cu onoare și au oferit faniilor o serie de meciuri incitante, punând bucuria copiilor și dragostea lor pentru baschet pe primul plan.


Clasament Divizia Pacific

  1. Clippers 8-0 (205)
  2. ⁠Lakers 6-2 (64)
  3. ⁠Golden State 4-4 (59)
  4. ⁠Suns 1-7 (-112)
  5. ⁠Kings 1-7 (-216)

Sezonul regulat s-a încheiat cu succes, iar acum toate privirile sunt îndreptate către playoff, unde cele mai bune echipele – primele 8 ale Conferinței – vor continua să lupte pentru marele trofeu. În Dâmbovița, a fost un sezon de debut extrem de apreciat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce rezervă viitorul pentru echipele lor favorite.